Paikka: Kuopion yliopistollinen sairaala, Opetusrakennus M, 1. krs, auditorio 2 / verkossa Järjestäjä: Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS), Itä-Suomen yliopisto, Kansallinen Neurokeskus/Kuopio Brain&Mind ja MSD Päivämäärä: 02.11.2021 Aika: 12:00 - 16:00 Kotisivu: https://www.uef.fi/fi/tapahtuma/tutkimuksen-uudet-mahdollisuudet-kuopion-kampuksella-2021

Tule kuulemaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita lääketieteen tutkimustoiminnasta Kuopion alueella. Sessioiden aiheina translationaalinen tutkimustyö, tutkimusideasta tuotteeksi sekä katsaus tutkimus- ja innovaatiotoimintaan Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Tilaisuus on tarkoitettu tutkimushankkeista kiinnostuneille sekä henkilöille, jotka ovat mukana tutkimuksissa, päätöksenteossa, suunnittelussa ja tutkimusresurssien kehittämisessä. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etäyhteydellä.

Järjestäjinä ovat Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS), Itä-Suomen yliopisto, Kansallinen Neurokeskus/Kuopio Brain&Mind ja MSD.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 22.10. mennessä.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN