Yritys
Adamant Health Oy

Adamant Health Oy

Adamant Health’s unique technology to analyse Parkinson’s disease symptoms is based on over 15 years of academic research at the University of Eastern Finland. With the technology, the clinician have several days detailed visibility to the patient’s symptoms and is able to optimise the treatment accordingly. Pharma companies benefit from the objective and long-term RW data in their clinical and post market studies and can utilise it as complementary diagnostics tool for personalised medication.

#analytiikka #diagnostiikka #terveysteknologia
Yritys
Afekta Technologies

Afekta Technologies

Afekta Technologies Ltd. is a spin-off company based on over a decade of experience in metabolic profiling analytics at the University of Eastern Finland.

#analytiikka #biotech
Yritys
Akita by Finnadvance

Akita by Finnadvance

Finnadvance revolutionizes drug discovery with miniature organ chips, replacing outdated methods. Their microfluidic platform accurately predicts human responses, reducing costs and development time. Ethical, efficient, and cost-effective, this technology reduces plastic and biological material consumption by 90% and 87% respectively. It paves the way for personalized medicine, safer drugs, and a sustainable future in pharmaceuticals.

Yritys
BIOPOTENTIAL Oy Ltd

BIOPOTENTIAL Oy Ltd

EKG-amplitudin muutoksia mittaamalla BIOPOTENTIAL Oy Ltd pyrkii antamaan yksilöille tietoa sydän- ja verisuonijärjestelmän tilasta, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä elämäntavoista ja lääkehoidoista, jotka voivat auttaa hidastamaan tai jopa kääntämään ikääntymisprosessia. Yhtiön tutkimus- ja kehitystyö keskittyy löytämään uusia ja innovatiivisia tapoja parantaa sydän- ja verisuoniterveyttä ja ehkäistä sairauksia, jotta ihmiset voivat elää pidempään ja terveellisempää elämää.

#biopotential #EKG #terveysteknologia
Yritys
ESiOR

ESiOR

ESiOR Oy tuottaa tutkimusta, konsultointia ja työkaluja parempien terveydenhuollon päätösten tueksi.

#datatiede #kustannusvaikuttavuus #MarketAccess #Terveystalous #vaikuttavuus
Yritys
Feicon Oy

Feicon Oy

Puhdastilojen, validoinnin ja laadun kehityksen asiantuntijapalveluille on laajalti tarvetta Suomen kaltaisessa huipputeknologian maassa. Feicon Oy:n ammattitaitoisen henkilöstön avulla sairaalat sekä lääke-, laboratorio- ja elintarvikealan yritykset varmistavat, että heidän tilansa, laitteensa ja järjestelmänsä täyttävät niin viranomaisten kuin tilaajan edellyttämät vaatimukset. Yrityksen asiakkaat toimivat pääasiassa GMP- ja/tai MDR- sektorilla.

#konsultointi #puhdastilamittaukset #validointi
Yritys
Genelec

Genelec

Genelec perustettiin vuonna 1978, ja siitä lähtien olemme kehittäneet korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia ammattikäyttöön. Nykyään Genelec suunnittelee tuotteita vaativaan käyttöön ammattilaisille, koteihin, sekä erilaisiin AV-asennuksiin. Tuotteemme paljastavat äänen hienovaraisimmatkin alkuperäiset sävyt, eivätkä ne jätä pois tai lisää mitään äänisignaaliin.

Yritys
Gesund Partners

Gesund Partners

Gesund Partners on yhteismuotoiluun, strategiatyöhön ja digitaalisiin innovaatioihin erikoistunut konsulttiyritys. Missionamme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa. Systeemitason arkkitehteina varmistamme toimintamme vaikuttavuuden lähestymällä yksilön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

#digitaalinen innovaatio #strategiatyö #yhteismuotoilu
Yritys
Heart2Save

Heart2Save

Kuopiolainen terveysteknologia-alan start-up, jonka kunnianhimoisena visiona on tunnistaa vaaralliset ja vaarattomat rytmihäiriöt helposti missä vain, milloin vain ja siten ehkäistä rytmihäiriöistä tulevia vakavia komplikaatioita.

#EKG #terveysteknologia
Yritys
Hurja Solutions Oy

Hurja Solutions Oy

Hurja on kuopiolainen ohjelmistotalo, jossa suhtaudutaan tekemiseen ammattitaitoisella otteella ja sopivan rennolla meiningillä. Tiimissämme on jo yli kaksikymmentä alaan intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista. Toteutamme asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia ohjelmistokehityksen palveluita, muuttuvan maailman tarpeisiin. Rakennamme verkkopalveluita, räätälöityjä ohjelmistoja, mobiiliapplikaatiota sekä lisätyn todellisuuden (AR) sovelluksia ratkaisuhakuisella asenteella ja väkevällä ammattitaidolla. Visiomme on tuoda huippuosaamisella ratkaisut maailmanluokan menestykseen. Kuopiosta käsin palvelemme ympäri Suomen asiakkaitamme, joille vahvan osaamisemme ja oman jatkuvan kehityksemme myötä voimme toimia parhaana mahdollisena kumppanina.

#ohjelmistokehitys #palvelumuotoilu
Yritys
Innovestor

Innovestor

Innovestor on varhaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka tarjoaa myös suoria kanssasijoitusmahdollisuuksia ja rakentaa kasvuohjelmia. Yritys hallinnoi tällä hetkellä yhtä Pohjoismaiden suurinta yksityistä kasvuyhtiöportfoliota, joka koostuu yli sadasta teknologiayrityksestä useilta aloilta, mukaan lukien cleantech, kuluttajaliiketoiminta, yritysohjelmistot, terveysala, teollisuusteknologia ja biotieteet. Tavoitteenamme on olla paras koti tuleville pohjoismaisille menestystarinoille. Lisäämme yritysten menestystä ja kasvua tarjoamalla pääsyn pääoman, tietotaidon ja verkostojen äärelle hyödyntämällä ainutlaatuista ekosysteemiä, joka koostuu kanssasijoittajista ja kumppaneista.

#innovaatiorahoitus #kasvuohjelmat
Yritys
Istekki

Istekki

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio.

#ohjelmistokehitys #palvelumuotoilu
Yhteisö
Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on kansainvälisesti tunnettu ja yhteiskunnallisesti vaikuttava toimija. Itä-Suomen yliopiston tutkijat, muut asiantuntijat ja opiskelijat tuovat osaamistaan ekosysteemiin tieteen avoimuuden ja vaikuttavuuden periaatteella.

#koulutus #monialainen #testauspalvelut #tutkimus #vaikuttavuus
Yritys
Kasve Oy

Kasve Oy

Kasve Oy on vuonna 2012 perustettu kuopiolainen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut hyvinvointialan asiantuntijayritys, jonka intohimona on auttaa hyvinvointialan yrityksiä menestymään kansainvälisillä hyvinvointialan markkinoilla.

#hyvinvointiteknologia #palvelumuotoilu #regulaatiot
Yritys
Ketoinen Oy

Ketoinen Oy

Ketoinen on elintarvikelaitos, joka tuottaa matalahiilihydraattisia, kuitupitoisia ja korkea-proteiinipitoisia elintarvikkeita. Pääasiallisesti leipää. Se syntyi ravintolamaailmassa, keittiömestarin käsissä asiakastarpeeseen. Ketoinen on viljaton, hiivaton, soijaton ja laktoositon. Yritys tekee vahvaa yhteistyötä Itä-Suomen Yliopiston ravitsemustieteenlaitoksen kanssa ja on Läntmannen Unibaken jakelussa.

#elintarvikkeet
Yritys
Kuopio Center for Gene and Cell Therapy

Kuopio Center for Gene and Cell Therapy

Kuopio Center for Gene and Cell Therapy (KCT) on pari vuotta toiminnassa ollut tutkimuskeskus, jonka katse on vahvasti tulevaisuudessa. KCT tutkii tulevaisuuden hoitomuotoja eli biologisia lääkkeitä.

#biotech #testauspalvelut
Yhteisö
Kuopion alueen kauppakamari

Kuopion alueen kauppakamari

Kuopion alueen kauppakamari auttaa yrityksiä menestymään Pohjois-Savossa. Teemme vaikutustyötä yritysten puolesta, koulutamme ja tuotamme jäsenistölle palveluita mm. kasvuun, kansainvälistymiseen ja verkostoitumiseen.

#startup #yrityspalvelut
Yhteisö
Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki

Kuopio on Itä-Suomen keskus ja yksi dynaamisimmista kärkikaupungeista Suomessa asuntorakentamisen, vetovoimaisuuden, työpaikkojen ja väestönkasvun osalta.

#businesskuopio #investin #livinglab
Yhteisö
Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon hyvinvointialue on Pohjois-Savon 18 kunnan omistama kuntayhtymä, joka koordinoi Kuopion yliopistollisen sairaalan toimintaa.

#hyvinvointiteknologia #lääketiede #livinglab #terveysmatkailu #tutkimus
Yritys
Marginum Oy

Marginum Oy

Marginum on yliopistolähtöinen terveysteknologia-alan startup, joka kehittää fluoresenssiin pohjautuvia kudostunnistusjärjestelmiä. Yhtiön ratkaisut parantavat syöpäsolujen havaitsemista uudenkaltaisten datavetoisten tekniikoiden avulla. Huippututkimuksesta johdetuilla tuotteillaan se edistää kirurgista suorituskykyä ja terveydenhuollon kustannustehokkuutta. Yhtiön poikkitieteellinen tiimi tekee läheistä yhteistyötä alan akateemisten, kliinisten ja teollisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen ratkaisujensa kliinisen yhteensopivuuden.

#kirurgia #terveysteknologia
Yritys
Medikro Oy

Medikro Oy

Medikro Oy on lääketieteellisiä järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva teknologiayritys. Yrityksen päätuotteita ovat astman ja keuhkoahtaumataudin (COPD), seulonnassa, diagnosoinnissa ja seurannassa käytettävät spirometrit.

#spirometria #terveysteknologia
Yritys
Navigatio Oy

Navigatio Oy

Navigatio Oy on asiantuntijayritys, jonka asiakkaina ovat yritykset ja julkiset toimijat, kuten kaupungit, korkeakoulut ja tutkimuslaitokset. Ydinosaamistamme on vankka liiketoiminnan tuntemus ja ymmärrys eri toimialoista. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa tutkimukset ja selvitykset, kaupallistamisen tuki, myyntistrategian ja myyntiprosessin kehittäminen, yritysrahoituksen tuki ja projektipäällikköpalvelut. Navigatio on myös ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelujen (KehPat) palveluntuottaja ja Business Finlandin innovaatiopalvelusetelin palveluntarjoaja.

#asiantuntijapalvelut #konsultointi
Yritys
Pfizer

Pfizer

Pfizer on yksi maailman johtavista lääkeyrityksistä ja alkuperäislääkkeiden ja -rokotteiden valmistajista. Toimintamme ydintä on tutkimus ja tuotekehitys. Haluamme luoda uusilla lääke- ja rokoteinnovaatioilla parempaa terveyttä kaikkialla maailmassa. Breakthroughs that change patients’ lives.

#lääkkeet #tuotekehitys #tutkimus
Yritys
Productivity Leap Oy

Productivity Leap Oy

Productivity Leap Oy on vuonna 2018 perustettu, kasvava IT-konsultointipalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme end-to-end-palveluja hankkeiden johtamisesta, määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta testaukseen, käyttöönoton tukeen ja koulutukseen. Olemme laajasti verkostoituneita ja hyödynnämme yhteistyöverkostoamme löytääksemme kunkin asiakkaamme tarpeisiin parhaiten soveltuvan kokonaisuuden niin tiimin kuin teknologisen arkkitehtuurin osalta. Kumppaneitamme ovat teknologiatoimittajat ja muut konsultointipalveluja tarjoavat yritykset. Toimimme verkostossa joustavasti sekä pää- ja alihankkijoina että ryhmittymänä.

#Low Code #Ohjelmistorobotiikka #Tekoäly
Yritys
RNatives Oy

RNatives Oy

RNatives is a platform company utilizing the novel biology of nuclear microRNAs to modulate gene expression of desired target genes.

#innovaatio #terveysteknologia
Yhteisö
Savonia ammattikorkeakoulu

Savonia ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on vahva osaaja Suomen korkeakoulujärjestelmässä, jonka toiminta edistää Pohjois-Savon ja Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta.

#koulutus #livinglab #testauspalvelut
Yritys
Sonai Health Oy

Sonai Health Oy

Me Sonailla mullistamme sydändiagnostiikan tuomalla uusimman teknologian perusterveydenhuoltoon. Kompakti ja käyttäjäystävällinen laitteemme yhdistää useita teknologioita, ja sitä voivat käyttää sairaanhoitajat tai lääkärit. Nopealla ja tarkalla mittauksella tiedot tallennetaan ja analysoidaan turvallisesti pilvessä, hyödyntäen kehittyneitä tekoälyominaisuuksia sydänsairauksien kattavaan arviointiin, ensimmäisten tapaamisten aikana. Ratkaisumme parantaa auskultoinnin tarkkuutta, standardoi arviointiprosessin ja auttaa lääkäreitä määrittämään potilailleen parhaan hoitomuodon.

#sydändiagnostiikka #terveysteknologia
Yritys
SpeakTX

SpeakTX

SpeakTX is an online speech therapy platform that provides interactive exercises created by experienced speech therapists.The environment can be adapted to multiple devices and is location-independent. We help to personalise the therapy sessions and give flexibility and increased control over the exercises.

#Speech Therapy
Yritys
SwanMedica Oy

SwanMedica Oy

SwanMedica on erikoisreseptilääkkeisiin ja erityisesti urologisiin lääkkeisiin keskittynyt lääketukkukauppa. Teemme yhteistyötä kansainvälisten lääketehtaiden kanssa tuoden suomalaisten lääkärien ja potilaiden käyttöön uusia lääkkeitä.

#TuemmeSuomalaisiaUrotöitä #urologia
Yritys
VEIL.AI

VEIL.AI

VEIL.AI has revolutionized the quality and usability of anonymized and synthetic health data. Our vision is to be one of the leading service providers concerning Privacy Enhancing Technologies, especially anonymization. Our unique VEIL Anonymization Engine (VAE) technology help healthcare actors to utilize sensitive data in ways that were not possible before. We help to utilize sensitive health data for research, innovation and development to support new discoveries, patient treatment and better decision making in healthcare. We particularly collaborate with leading research hospitals as well as pharma industry.

#HealthData
Yritys
VTT

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on yli 75 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat. VTT – beyond the obvious

#Innovation #tutkimus
Yritys
Wellpro Impact Solutions Oy

Wellpro Impact Solutions Oy

Wellpro on erikoistunut muisti- ja aivoterveyden sairastumisriskien seulontaan sekä terveen ikääntymisen aktivointiin pienten tekojen avulla. Erikoisalaamme ovat muisti- ja aivoterveyden ylläpitämiseen ja edistämiseen liittyvien älyteknologiaa hyödyntävien ohjelmistoratkaisujen kehittäminen, ylläpito sekä toteutus.

#data-analytiikka #terveysteknologia
Yritys
Wointi Oy

Wointi Oy

Wointi Oy on startup-yritys, joka on perustettu lokakuussa 2019. Omistajilla ja ydintiimillä on mittava työelämän kokemus; lääketiede, yhteiskuntasuhteet, johtaminen, rahoitus, juridiikka, lean, ohjelmistokehitys, data-analytiikka ja tulevaisuuden megatrendien ymmärrys. Yritys hyödyntää vakioituja palveluprosesseja sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotannon vaikuttavuusperusteisessa johtamisessa sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden markkinan rakentamisessa. Liiketoiminnan ydin lepää länsimaisten ikääntyvien hyvinvointiyhteiskuntien ongelmien ratkaisussa.

#sosiaali- ja terveyspalvelut