Paikka: Team Finland -talo, Porkkalankatu 1, Helsinki Järjestäjä: Business Finland Päivämäärä: 07.05.2024 Aika: 13:30 - 17:30 Kotisivu: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2024/tule-vaikuttamaan-business-finlandin-tulevaan-health-360-ohjelmaan-tyopaja2

Business Finland valmistelee uutta terveysalan ohjelmaa ”Health 360” systeemisen digitaalisen murroksen edistämiseksi terveyden ja hyvinvoinnin sektorilla. Digitalisaatiolla sekä uusilla teknologioilla ja innovaatioilla tulee olemaan merkittävä rooli, kun ratkaistaan terveyssektorin globaaleja haasteita.

Tulevaisuudessa siirrytään sairauden hoidosta terveyden ylläpitämiseen ja yksilön oman terveyden hallinnoimiseen, mitä tukevat uudet digitaaliset ajasta ja paikasta riippumattomat ratkaisut ja tavat toimia. Terveyspalvelut irtautuvat nykyisistä rakenteista ja siirtyvät lähemmäksi asiakasta. H360-ohjelman tavoite on varmistaa, että Suomi on etulinjassa luomassa kansainvälisesti kilpailukykyisiä seuraavan sukupolven ratkaisuja ja sitä kautta kasvua Suomeen.

Millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa tarvitaan? Mitkä teknologiat ovat tulossa terveyssektorille? Millaisia mahdollisuuksia ja riskejä niihin liittyy? Miten uudet ratkaisut voivat tukea kliinikoita? Entä ihmisten omatoimista terveytensä ylläpitämistä ja sairauksien hoitoa missä ja milloin vain? Mitkä toimijat tarvitaan yhteistyöhön? Miten varmistetaan polku Suomesta maailmanmarkkinoille? Miten edesautetaan ratkaisujen skaalattavuutta ja yhteensopivuutta? Miten Business Finland voisi H360-ohjelmassa edistää uusien ratkaisujen ja toimintatapojen kehittämistä ja käyttöönottoa?

Tervetuloa työpajaan jakamaan näkemyksiäsi ja vaikuttamaan tulevan ohjelman sisältöön!

Työpaja 2: Uudet tavat tuottaa terveyttä

LUE LISÄÄ