Paikka: Online Järjestäjä: Savonia ammattikorkeakoulu Päivämäärä: 11.06.2021 Kotisivu: https://www.lyyti.fi/reg/Terveysturvallisuus_ja_ilmastonmuutos_verkkotyopaja_7864

Savonia-ammattikorkeakoulu koordinoi Ilmastoturvallisuuden liiketoimintaverkosto -hanketta, jossa tavoitteena on vahvistaa ilmastonmuutokseen varautumista ja sopeutumista erityisesti sään ääri-ilmiöiden suhteen. Hankkeella toteutetaan myös Pohjois-Savon ilmastotiekarttaa.

Terveysturvallisuus ja ilmastonmuutos työpajassa rakennetaan Pohjois-Savon alueellista ilmastoturvallisuuteen liittyvää terveysturvallisuuden yhteistyötä, kartoitetaan koulutustarpeita ja tunnistetaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Ajatuksemme tulevaisuudesta ohjaavat toimintaamme nykyhetkessä. Siksi erilaisten tulevaisuusoletusten haastaminen on tärkeää. Työpajassa käytetään Sitran Tulevaisuustaajuus-menetelmää, joka ohjaa matkalle kohti yhteiskuntaa, jonka perusta on maapallon kantokyvyn rajoissa. Matkalle tarvitaan iso joukko uudistajia – ihmisiä ja yhteisöjä, meitä kaikkia. Odottelun sijaan tarvitaan tekoja ja tekijöitä. Tulevaisuuteen vaikuttaminen on taito, jota voi kehittää.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN