Paikka: Online Järjestäjä: HYTKI-verkosto Päivämäärä: 15.3.2024 - 14.6.2024 Kotisivu: https://www.hytki.fi/tapahtumat/terveysdata-aamukahvit/

Tervetuloa kaikille avoimille Terveysdata-aamukahveille!

HYTKI-verkoston järjestämät aamukahvit ovat kaikille terveys- ja hyvinvointidatan hyödyntämisen ja terveyden digitalisaation parissa työskenteleville avoin, virtuaalinen, vapaamuotoinen kokoontumispaikka. Tarkoitus on, että kuka tahansa voi liittyä mukaan ja matalalla kynnyksellä kertoa oman organisaation tai alueen tulevista tapahtumista, hankevalmistelujen kumppanitarpeista, uusista palveluista jne.

Aamun aloittaa lyhyt yhteinen alustus, ja keskustelu jatkuu kahvikupin äärellä päivänpolttavista asioista. Tilaisuuden chat toimii niin keskustelufoorumina kuin tiedon jakamisen ja hakemisen paikkana (esim. juuri teemaan liittyvistä tilaisuuksista) myös aamukahvien välillä.

Ensimmäisen kerran kokoonnumme Terveysdata-aamukahveille perjantaina 15.3. klo 8.30. Tällöin alustuksen teemana kansallisen digiterveysverkoston rakentamisen kuulumisia. Huhtikuussa jatkamme teemalla HealthHub Finland EDIH ja terveysdataan liittyvät testauspalvelut SME-yrityksille, ja kevään mittaan keskustelemme myös synteettisen datan hyödyntämisestä, testbed-verkoston jatkosta yms. Osallistujat voivat vapaasti myös ehdottaa aiheita alustukseen!

Kevään seuraavat aamukahvit perjantaiaamuisin 15.3., 19.4., 17.5. ja 14.6., klo 8.30-9.30.

Ilmoittautuminen

Voit lisätä aamukahvit kalenteriisi tästä Terveysdata-aamukahvit by HYTKI -linkistä.
Ilmoittautumalla mukaan saat myös muistutusviestin ja osallistumislinkin sähköpostiisi aina aamukahveja edeltävänä päivänä.

Huikkaathan aamukahveista myös kollegoillesi!