Paikka: BusinessAsema, Ahjo (Hallituskatu 36B)/Online Järjestäjä: BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology. Päivämäärä: 16.03.2023 Aika: 08:15 - 10:00 Kotisivu: https://ouluhealth.fi/events/tervetuloa-health-ai-foorumin-tapaamisiin/

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Tapaamisten sarja jatkuu vuonna 2023 tarjoten mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Keväällä 2023 siirrymme hybridimalliin, mahdollistaen osallistumisen etänä eri puolilta Suomea tuleville toimijoille. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Health AI Foorumien teemat käsittelevät tekoälyä terveys- ja hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehityksessä sekä datapohjaisia liiketoimintamalleja. Maaliskuun Health AI Foorumi järjestetään yhteistyössä Terveysteknologia ry.:n ja HYTKI-verkoston toimesta.

Tapahtuman pidämme hybriditilaisuutena.

Ohjelma:

8.15     Aamukahvit tarjolla
8:30 – 8:50 Terveysteknologia ry:n terveiset – miltä näyttää tekoälyn hyödyntäminen terveysteknologiassa tänään, Sandra Liede
8:50 – 9:10 Yrityspuheenvuoro: Pia Kantola, toimitusjohtaja, Aisti Health
9:10 –  9:45 Data ja tekoäly hyvinvointi- ja terveysteknologiaratkaisuissa, case-esimerkit (TBC) ja keskustelua
9:45    Katsaus tuleviin tapahtumiin
10.00  Tilaisuuden päättyminen

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumeiden sarjaa järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Dataratkaisut ennakoivassa terveydenhuollossa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Yhteyshenkilö:
Veera Virta
Coordinator
Centre for Health and Technology, Oulun yliopisto
veera.virta(at)oulu.fi