Paikka: Online/Teams Järjestäjä: Team Finland Päivämäärä: 24.01.2024 Aika: 10:00 - 11:15 Kotisivu: https://www.team-finland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2024/team-finland-talks-ajankohtaiskatsaus-rahoitukseen-2024#stored

Team Finland auttaa yritystänne matkalla kohti uusia markkinoita ja uusia kumppanuuksia. Kun päätös viennin aloittamisesta tai uusien avauksien tekemisestä on tehty, saat tukea ja neuvoja. Tässä webinaarissa kerromme, miten ELY-keskusten ja Business Finlandin uudet ja uudistuneet palvelut auttavat yritystänne kasvamaan.

Katsaus tuleviin rahoitusmuutoksiin

Vuosi 2024 tuo tullessaan uusia muutoksia Business Finlandin rahoituspalveluihin. Päivitä tietosi ajan tasalle ennen kuin alat kehitellä hankeideaasi. Tunnin tapahtuman aikana saat hyvän perehdytyksen rahoituspalveluihin ja osaat valmistella työn entistä täsmällisemmin.

Tapahtumassa Business Finlandin rahoituksen asiantuntijat kertovat miten hakijoiden tulee nyt valmistautua uudistuviin hakuehtoihin. Tapahtumaan osallistuu myös asiantuntijoita ELY-keskuksista ja heiltä kuulet myös mitä uutta 2024 tuo tullessaan ELYn rahoituskartttaan.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin rahoituspalveluihin tai ehtoihin liittyvä asia, voit kysyä sitä jo ilmoittautumislomakkeella. Nostamme ennakkokysymykset mukaan lähetykseen. Tapahtuma taltioidaan ja kieli on suomi.

Keskustelijoina yksikön johtaja Tiina Rajamäki, johtajat Harri Laajarinne ja Kari Komulainen Business Finlandista sekä asiantuntijaedustaja ELY-keskuksesta. Ohjelmaa päivitetään tammikuussa 2024.

Aiheita

  • Miksi rahoituspalvelut uudistuvat ja mitä uudistuksilla tavoitellaan
  • Innovaatioseteliä voi hakea jälleen 24.1.24 alkaen, vinkit hakijoille
  • Tulevaisuuden Tempo: millaisella Tempo-hakemuksella pärjää jatkossa
  • Tilannekuvat muista rahoituspalveluista ja niiden muutoksista
  • ELY:n rahoituspalvelu-uutiset

Tapahtumaa moderoi Head of Marketing Maija Hakkarainen Business Finlandista.