Paikka: Online Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 1.4.2024 - 31.3.2025

Kenelle:

  • Itäsuomalaisille terveysteknologia-alan Startup-yrityksille
  • Itä-Suomen korkeakoulujen (UEF, Savonia ja Karelia AMK) henkilöstölle ja opiskelijoille
  • Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueiden henkilöstö

Hinta: ilmainen 31.3.2025 asti

Itäsuomalaisilla terveysteknologia-alan yrityksillä on nyt mainio mahdollisuus päivittää regulaatio-osaamistaan. Itä-Suomen yliopiston (UEF) ReguVa-hanke tarjoaa alueen startup-yrityksille maksuttomasti Labquality Oy:n englanninkieliset koulutuskokonaisuudet: Regulatory Essentials In Health Tech (REHT) sekä ENTRIES, the Digital Regulatory Runway tool.

Tuhdit ja tehokkaat koulutuspaketit tarjoavat tietoa terveysteknologian sääntelystä sekä käytännön työkaluja regulaatiostrategian luomiseen.

REHT -koulutuksen tallennetut webinaarit kattavat terveysteknologiatuotteen elinkaaren vaiheet innovaatiosta markkinoille pääsyyn ja markkinan jälkeiseen valvontaan. Koulutus suoritettaan oman aikataulun mukaan verkkototeutuksena.

ENTRIES -digitaalinen työkalu auttaa asiantuntijaa selvittämään, millainen sääntely ja mitkä vaatimukset koskevat yrityksen tuotetta sekä millaista osaamista ja dokumentaatiota vaatimusten täyttämiseksi tarvitaan.

Koulutuspaketit on tarkoitettu itäsuomalaisille startup-yrityksille, mutta niihin voivat maksuttomasti osallistua myös alueen korkeakoulujen (UEF, Savonia ja Karelia AMK) henkilöstö ja opiskelijat, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueiden henkilöstö

Etu on voimassa 1.4.2024-31.3.2025.

Ilmoittautuminen on nyt auki.
HUOM! Kesälomista johtuen ilmoittautumisia ei kuitenkaan käsitellä
1.-15.7.24 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen ReguVa -hankkeen Labquality -koulutuksiin FI-EN (office.com).

Jos haluat lisätietoja koulutuksista tai ReguVa-hankkeesta, ota yhteyttä riitta.sutinen@uef.fi tai herkko.pulkkinen@uef.fi. Koulutus on osa Euroopan unionin osarahoittaman Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle (ReguVa) -hankkeen maksutonta koulutustarjontaa.