Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion Kampus, Jatkuvan oppimisen keskus (Neulaniementie 2) ja Teams-yhteys Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 11.06.2024 Aika: 15:00 - 17:00

Hei ReguLaatu-verkoston jäsen tai sen toiminnasta kiinnostunut,

Kutsumme uusia jäseniä ReguLaatu-verkostoon! Verkoston avulla on mahdollista vahvistaa omaa ja yrityksen ammatillista verkostoa. Se kokoaa yhteen terveys- ja hyvinvointialalla laatu- ja regulaatiotehtävissä toimivia henkilöitä. Lue lisää ja ilmoittaudu verkostoon!

Verkoston 4. tapaaminen ti 11.6.2024 klo 15–17
Tapaamisen aiheena:
Tekoäly laatutyön assistenttina

Haluatko tietää, miten hyödyntää tekoälyä laatutyössäsi? Missä työtehtävissä tekoälyä voi käyttää ja miten tekoäly sujuvoittaisi työtehtäviäsi?

Tule mukaan ReguLaatu-verkoston 4. tapaamiseen, jossa innovaatiojohtaja Jarkko Malviniemen (Gesund Partners) puheenvuoro johdattaa sinut tekoälyn maailmaan käytännön näkökulmasta. Luento-osuuden jälkeen on luvassa mielenkiintoinen työpajaosuus, joka havainnollistaa tekoälyn monet käyttömahdollisuudet.

Tule verkostoitumaan paikan päälle Kuopioon (Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus, Neulaniementie 2, Kuopio) tai linjoille Teams-kokoukseen.  Tartu tilaisuuteen ja Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 6.6.2024.

Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat ohjeet osallistumisesta lähempänä tilaisuutta. Tilaisuus on maksuton.
Verkoston nettisivut: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/regulaatu-vahvista-ammatillista-verkostoasi

ReguLaatu-verkosto on osa Euroopan unionin osarahoittaman ReguVa-hankkeen maksutonta koulutustarjontaa. (Lisää tietoa hankkeesta: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/regulaatio-ja-vastuullisuusosaamista-terveys-ja-hyvinvointialalle-reguva  )