Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion Kampus, Jatkuvan oppimisen keskus (Neulaniementie 2) Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 12.12.2023 Aika: 11:30 - 16:00 Kotisivu: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/regulaatiomurroksesta-menestykseen-12122023

Kenelle:

  • Terveys- ja hyvinvointialan yrityksessä toimivat henkilöt (lääke-, diagnostiikka- ja terveysteknologia, CROt, apteekit),
  • koulutus- ja tutkimusorganisaatiossa työskentelevät henkilöt
  • viranomaistehtävissä toimivat
  • alan rahoittajat
  • alalle aikovat

Lääke- ja terveysteknologia-ala kohtaa suurimmat säännösmuutokset 20 vuoteen! Mikä muuttuu ja miten valmistautua muutokseen mahdollisimman hyvin? Millaisia mahdollisuuksia farmakogenetiikka ja kehittyneet terapiatuotteet (ATMP) tarjoavat tulevaisuudessa? Tekoäly ja geenitieto haastavat meitä myös eettiseen pohdintaan.

Tule kuulemaan rautaisannos regulaatiotietoa ja alan konkareiden näkemyksiä siitä, miten lääke- ja terveysteknologia-ala menestyvät myös jatkossa! Verkostoidu paikanpäällä Itä-Suomen yliopistolla Kuopion kampuksella tai nauti mielenkiintoisista puheenvuoroista etänä Teamsin kautta. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin 4.12.2023 mennessä!

Regulaatiomurroksesta menestykseen -avausseminaari avaa Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle (ReguVa) ESR-hankkeen regulaatiokoulutuskokonaisuuden.