Paikka: seminaarisali MS300, Medistudia-rakennus, Itä-Suomen yliopisto (UEF), Kuopion kampus Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 28.09.2023 Aika: 08:30 - 15:00 Kotisivu: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/pida-huolta-avausseminaari-2892023-kuopio

Kenelle:

  • Terveys- ja hyvinvointialan yrityksissä toimivat henkilöt (lääke-, diagnostiikka- ja terveysteknologia, tutkimuspalveluyritykset (CROt), apteekit, kuntoutuspalveluita tarjoavat tai työhyvinvointiin panostavat hyvinvointiyritykset)
  • Koulutus- ja viranomaistehtävissä toimivat henkilöt
  • Alalle aikovat henkilöt
  • Alaa rahoittavat
  • Sopii erityisesti johdolle, laadun parissa työskenteleville sekä yhteiskuntasuhteista vastaaville.

Kiipeä vastuullisuuden aallonharjalle ja tule mukaan inspiroivaan Pidä Huolta -avausseminaariin!

Seminaarissa perehdymme vastuullisuuden kulmakiviin: mitä ovat ekologinen, taloudellinen sekä sosiaalinen ja kulttuurinen vastuullisuus. Kuulemme myös yritysten kasvavista vastuullisuusvaatimuksista ja käytännönläheisiä esimerkkejä vastuullisuuden yhdistämisestä yhteiskunnan, yrityksen ja yksilön toimintaan.

Tule kokemaan seminaari paikan päällä Itä-Suomen yliopistolla Kuopion kampuksella ja verkostoidu muiden osallistujien kanssa! Inspiroidu paneelista ja hae vinkit kestävyyteen niksinurkistamme!

Tarjoamme seminaariin myös livestream-osallistumismahdollisuuden. Linkin saadaksesi ilmoittaudu mukaan seminaariin!

Koulutus on osa Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle -hankkeen (ReguVa) koulutustarjontaa.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Lisää tietoa koulutuksen verkkosivuilta!

Ilmoittaudu koulutukseen 25.9.2023 mennessä.