Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion Kampus (tarkempi sijainti ilmoitetaan osallistujavahvistuksen yhteydessä) Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 02.02.2024 Aika: 11:45 - 15:45 Kotisivu: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/pharma-healthtech-visio-2030-tulevaisuustyopaja-222024-kuopio

Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Kuopion Kampus (tarkempi sijainti ilmoitetaan osallistujavahvistuksen yhteydessä)

Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus

Päivämäärä: 2.2.2024

Aika: 11.45–15.45

Kenelle:

  • Terveys- ja hyvinvointialan yrityksessä toimivat henkilöt (lääke-, diagnostiikka- ja terveysteknologia, CROt, apteekit),
  • koulutus- ja tutkimusorganisaatiossa työskentelevät henkilöt
  • viranomaistehtävissä toimivat
  • alan rahoittajat
  • alalle aikovat

Hinta: ilmainen

💡Innostava iltapäivä lääke- ja terveysteknologia-alan tulevaisuuden äärellä!

Hyödynnä mahdollisuus ja osallistu Pharma & HealthTech Visio 2030 – tulevaisuustyöpajailtapäivään pe 2.2.2024 ! Tule kuulemaan asiantuntijoiden tietoiskuja tekoälyn mahdollisuuksista lääke- ja terveysteknologia-alalla, tekoälyn ajankohtaisista säädösmuutoksista sekä tulevaisuuden osaamistarpeista.

Yhteisten puheenvuorojen jälkeen syvennä osaamistasi työpajatyöskentelyssä. Voit valita kolmesta työpajasta ja niiden porinafoorumeista:

  1. Kliinisen farmasian palvelut tulevaisuudessa
  2. Kliiniset tutkimukset tulevaisuudessa
  3. Lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto

Luvassa inspiroiva päivä mielenkiintoisten keskustelujen ja verkostoitumisen äärellä! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin viimeistään keskiviikkona 24.1.2024!

Voit osallistua yhteiseen luento-osuuteen joko paikan päällä Itä-Suomen yliopistolla Kuopion kampuksella tai etänä Teamsissa. Työpajaosuudesta pääset nauttimaan vain paikan päällä.

Pharma & HealthTech Visio 2030 -työpajailtapäivä on osa Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamaa ReguVa-hankkeen (Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle) maksutonta koulutustarjontaa.