Paikka: Itä-Suomen yliopisto, Tietoteknia, seminaarisali 1037 Järjestäjä: Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus Päivämäärä: 19.3.2024 - 20.3.2024 Kotisivu: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/regulaatio-ja-vastuullisuusosaamista-terveys-ja-hyvinvointialalle-reguva

Kenelle:

  • Terveydenhuollon laite- ja ohjelmistoyritysten henkilökunta, palveluyrityksissä toimivat, tutkimusorganisaatioissa työskentelevät tutkijat ja heitä avustava henkilökunta sekä muut kiinnostuneet, jotka haluavat päivittää tietojaan.
  • Sopii erityisesti tutkimus, tuotekehitys ja QARA-tehtävissä toimijoille, esimerkiksi R&D johtajat, tuotekehityspäälliköt, QA-managerit, RA-managerit, tutkijat, tutkimushoitajat, CRAt, ja CTAt sekä alan rahoittajat.

Hinta: ilmainen

Lääkinnällisten laitteiden kliininen arviointi ja kliiniset laitetutkimukset -koulutuspäivät, ti-ke 19–20.3.2024, Kuopiossa!

Haluatko syventää osaamistasi lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kliinisestä arvioinnista? Kaipaatko vinkkejä siitä, millainen kliininen näyttö on riittävää? Mitä kannattaa huomioida kliinisten laitetutkimusten tekemisessä? Tule kuulemaan asiantuntijoita, päivittämään tietojasi ja jakamaan hyviä käytäntöjä!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan koulutuspäivään viimeistään 12.3.2024 mennessä. Voit osallistua joko yhteen päivään tai molempiin.

Koulutus järjestetään Kuopiossa (ei etäosallistumismahdollisuutta) ja paikkoja on 25 osallistujalle.  Koulutus on osa Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamaa ReguVa-hankkeen (Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle) maksutonta koulutustarjontaa.

Lisätietoja: Riikka Rainio, Suunnittelija, Itä-Suomen yliopisto UEF, Jatkuvan oppimisen keskus riikka.rainio(at)uef.fi