Paikka: Virtual Järjestäjä: Kuopion kaupungin yrityspalvelun toteuttama Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke & Kasve Oy Päivämäärä: 24.10.2022 - 4.11.2022 Kotisivu: https://www.businesskuopio.fi/tapahtumat/kuopio-region-goes-virtual-01/

Invest and Expand in Kuopio Region -hanke ja Kasve Oy järjestävät virtuaalisen matchmaking-tapahtuman pohjoissavolaisille yrityksille. Tapahtuma tähtää todellisten kansainvälisten kumppanuuksien löytymiseen. Tapahtuma on maksuton ja englanninkielinen.

Ensimmäinen (1/3) Kuopio Goes Virtual -tapahtuma järjestetään loka-marraskuun vaihteessa, ja se keskittyy terveys-, ICT- ja kiertotalousalojen yrityksiin. Tapahtuman tavoitteena on auttaa yrityksiä kansainvälistymään, ja löytää yritysten tarpeisiin potentiaaliset kumppanit sekä suorat yhteydet kansainvälisille markkinoille, kuten Saksan, Iso-Britannian ja Pohjoismaiden markkinoille. Ensimmäisen Kuopio goes virtual -tapahtuman kohdemarkkinat ja toimialat on kartoitettu yritystoiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Ota askel kohti kansainvälistymistä nopeasti ja helposti, ja ilmoittaudu mukaan 30.9.2022 mennessä!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN