Paikka: Business Center Pohjois-Savon tila (Microkatu B1) ja Teams Päivämäärä: 21.03.2024 Aika: 14:00 - 14:45 Kotisivu: https://bcpohjois-savo.fi/events/ipr-oikeudet-seka-kaytannot-pk-ja-startup-yrityksille/

Tervetuloa IPR-klinikkaan Pohjois-Savossa torstaina 21.3.2024 klo 14.00–14.45!

Tilaisuus pidetään fyysisesti Business Center Pohjois-Savon tilassa (Microkatu B1) ja etänä Teams:issa.

Tapahtuma tarjoaa PK- ja startup-yrityksille perustiedot IPR-asioista (immateriaalioikeudet), mukaan lukien teollisoikeudelliset periaatteet ja käytännön esimerkkejä eri tilanteista. Tilaisuus tarjoaa osallistujalle kuvaa IPR-kentästä: mitä mahdollisuuksia yrityksellä- tai esimerkiksi tuotteen- ja palvelun omistajalla on hakea suojausta omalle toiminnalleen (Teollisoikeudet kuten patentti, hyödyllisyysmalli, tavaramerkki ja mallisuoja sekä tekijänoikeudet.)

Osallistuja saa myös näkymää suojauksen kustannuksista ja aikatauluista, lisäksi tapahtumassa avataan lyhyesti mitä kannattaa huomioida sopimuksissa esimerkiksi alihankkijoiden kanssa.

Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus varata 20 minuutin aikoja IPR-asioiden tilannekartoitukseen ja kevyeen uutuustutkimukseen. Hyötynä esimerkiksi englanninkieliset hakusanat patenttitietokantoja varten.

Ilmoittaudu mukaan