Paikka: Hub Panostamo, Microkatu 1, 70210, Novapolis, L-osa, 4. kerros Järjestäjä: Hub Panostamo, Pohjois-Savon ELY-keskus Päivämäärä: 03.09.2024 Aika: 09:00 - 11:30

Kansainvälisen kasvun ABC-työpaja 3.9.2024 klo 9-11.30 Hub Panostamolla yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskus!

– Työpaja on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet vientikaupasta tai selvittämässä omia mahdollisuuksiaan viennin avaukseen tai suunnittelevat jo vientikaupan aloittamista. Tilaisuus on avoin myös vientikauppaa jo tekeville, jotka kokevat tarvetta saada lisätietoa vientikauppaa edistävistä palveluista.

– Tulevassa työpajassa yritys saa napakan tietopaketin Team Finland -verkoston palveluista ja mahdollisuuksista tukea ja sparrata yritystä vientipolulla. Työpajassa syvennytään yritysasiantuntijoiden kanssa oman yrityksen tilanteeseen ja kartoitetaan siihen soveltuvat palvelut.

– Työpajassa mukana ovat yritysasiantuntijat ELY-keskuksesta, Business Finlandista, Finnveralta ja EURES-palveluista.

– Tavoitteena on saada selkeytystä yrityskohtaisiin jatkoaskelmiin. Tavoitteena on yrityspalveluiden tietouden lisäämisen kautta rohkaista omien suunnitelmien eteenpäin viemistä.

Tule ja haasta meidän yritysasiantuntijat etsimään ja kertomaan lisää teidän yrityksen tilanteeseen soveltuvista palveluista. Testataan, mitä toimijaverkostomme voi jo tarjota kasvua ja kansainvälistymistä tavoittelevalle yritykselle.

Paikkoja on rajoitetusti, ryhmän osallistuja määrä on max. 12 henkilöä

Voit ilmoittautua mukaan TÄLLÄ LOMAKKEELLA

 

Lisätietoja antavat:

Sanna Laitinen, sanna.laitinen@ely-keskus.fi p. 0295 043 628, projektipäällikkö, Kasvua ja kansainvälistymistä Pohjois-Savoon -hanke 31.12.2024 saakka. Työllisyys, yrittäjyys ja osaaminen –yksikkö, Pohjois-Savon ELY-keskus.

Juhamatti Huusko, info@hubpanostamo.fi, p. 044 787 08 60, yhteisömanageri, Hub Panostamo, Microkatu 1, Kuopio.

Työpajan mahdollistajana on Kasvua ja kansainvälistymistä Pohjois-Savoon -hanke, Pohjois-Savon liiton tukemana; Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) kansallinen kehittämisrahoitus.