Paikka: Team Finland -talo Porkkalankatu 1 Helsinki Järjestäjä: Business Finland Päivämäärä: 03.05.2022 Aika: 12:00 - 19:00 Kotisivu: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2022/health-tuesday-tapahtuma-laakinnallisten-laitteiden-regulaatio#msdynttrid=SYyJmFPXW_E0gKAbg3CLKf27Zlk6dmIwBth1C73YiMk

Live Health Tuesday -tapahtuma palaa tällä kertaa kahden vuoden tauon jälkeen!

EU:n lääkinnällisten laitteiden asetuksiin (MDR) ja in vitro -diagnostiikan asetuksiin (IVDR) liittyvät haasteet jatkuvat. Uusia suuntaviivoja ja tulkintoja ilmaantuu jatkuvasti, ja useimpien alan yritysten on vaikea pysyä mukana sääntelymaailman uusissa vaatimuksissa. EU:n lainsäädännön uusinta kehitystä on siis edelleen syytä seurata tarkasti. Näin ollen muu maailma on viimeisinä vuosina jäänyt osittain taka-alalle ja tarkoitus on nyt kääntää katseet EU:n lisäksi kahden merkittävimmän markkinan uusien MD regulaatioiden haasteisiin. Mitä uutta kuuluu USA:sta ja Kiinasta?

Olitpa aloittelija tai kokenut lääkinnällisten laitteiden sääntelymaailmassa – tule mukaan kuulemaan viimeisimmistä lääkinnällisten laitteiden sääntelyn vaatimuksista EU:ssa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

Tapahtuman kieli on suomi ja se järjestetään fyysisenä tapahtumana.

LUE LISÄÄ