Paikka: BusinessAsema, Telesali / Teams Järjestäjä: Oulu Health Päivämäärä: 18.10.2022 Aika: 08:15 - 10:00 Kotisivu: https://ouluhealth.fi/events/health-ai-foorumi-tapahtumasarja/

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Health AI Foorumin sarja jatkuu ja tarjoaa mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Seuraavan, nyt lokakuussa järjestettävän tapaamisen teema on ‘Data tuotekehityksen tukena’. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Digitaalisen terveyden aikakaudella terveys – ja hyvinvointidatan määrä kasvaa ja sen käyttötarkoitukset monipuolistuvat. Datan hyödyntäminen on merkittävässä roolissa tuotekehityksessä, ja yritykset ovat joutuneet kohtamaan ja ratkomaan erilaisia haasteita. Tule kuulemaan miten näihin haasteisiin on vastattu ja miten dataa voidaan hyödyntää päätöksenteon tukena.

LUE LISÄÄ