Paikka: Online webinar Järjestäjä: Business Jyväskylä, Kuopio Health, Ladec Päivämäärä: 28.09.2020

Haemme yhteistyössä Jyväskylän, Lahden ja Kuopion toimijoiden kanssa kansallista terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan EDIH:iä (European Digital Innovation Hub) työnimenä käytetään Jyväskylässä WellLake EDIH.

Digitaalinen Innovaatio Hub on innovatiivinen ympäristö ja yhteisö digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Se auttaa saman kulttuurin toimijoita kohtaamaan ja luomaan uusia ratkaisuja. EDIH sisältää kattavasti palveluja toimijoiden tarpeeseen. Hubin toimijoiden kautta syntyy yhteiskunnallisia ratkaisuja, innovaatioita, tutkimusaihioita sekä digitaalisia palveluja.

EDIH -ohjelma tuo yrityksille, startupeilla ja muille toimijoille mahdollisuuksia uusien asiakkuuksien hankintaan ja omien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen!

Tervetuloa kuulemaan tästä EDIH-valmistelusta webinaariin maanantaina 28.9.2020 kello 12.00-13.30.

Webinaarissa vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä EDIH on ja millä aikataululla edetään?
  • Miten pääsen mukaan?
  • Minkälaiset taustat, tavoitteet ja sisältö määrittävät EDIH -toimintaa?
  • Mitä toimijat (yritykset, kumppanit, asiakkaat) hyötyvät EDIH -toiminnasta: ”What`s in for me?”

Webinaari järjestetään yhteistyössä Business Jyväskylän, Kuopio Health:n ja Ladec:n kanssa.

Liity webinaariin TÄSTÄ (Teams -linkki)

Euroopan komission tulevan ohjelmakauden (2021-2027) Digitaalinen Eurooppa -ohjelmassa tuetaan alueelliseen erikoistumiseen ja digitalisaationn perustuvaa innovaatiota Eurooppalaisissa Digitaalisissa Innovaatiokeskittymissä (eng. European Digital Innovation Hub, EDIH). Syksyn 2020 aikana työ- ja elinkeinoministeriö esittää Suomessa 3-5 kansallista EDIH:iä komissiolle. TÄÄLTÄ LISÄTIETOJA EDIH- OHJELMASTA.