Paikka: Hub Panostamo, Microkatu 1, L-rakennus, 4.krs Järjestäjä: Kuopio Health osk Päivämäärä: 16.05.2024 Aika: 09:00 - 11:00

🍏 Kuopio Healthin työryhmien yhteinen kokous teemalla jäsenet lavalle. Kuopio Healthiin on liittynyt viime vuoden loppupuolella ja nyt vuoden alussa useampia uusia jäsenyrityksiä. Lisäksi tällä hetkellä KH:n hallituksen käsittelyä odottaa puolenkymmentä hakemusta.

On kulunut pidempi aika siitä, kun jäsenet ovat viimeksi päässeet kertomaan toisilleen toiminnastaan sekä myös niistä asioista, joita Kuopio Health osuuskunnan toiminnan, jäsenistön ja jäsenistön kanssa tehtävän yhteistyön kautta haluaa edistää tai saavuttaa. Nyt siihen on hyvä mahdollisuus!

Eniten tilaisuudesta saat irti saapumalla paikan päälle (ilmoittaudu siis kalenterikutsussa valitsemalla osallistun paikan päällä, jotta tiedetään varata riittävästi kahvia ja tarjottavaa). Osallistuminen ja oman jäsenyrityksen/-organisaation esittely onnistuu myös etänä Google Meetin kautta.

Tilaisuuteen mahtuu 15-20 esittelyä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko varata aikaslotin esittelylle. Tämä helpottaa aikataulutusta. Jos halukkaita on enemmän kuin ohjelmaan voidaan ottaa, järjestetään toinen tilaisuus kesäkuussa.

Asialista:
klo 09.00-09.15 Järjestäytyminen ja aamukahvit
klo 09.15-09.20 Tervetuloa ja Kuopio Healthin ajankohtaiset! Erkki ja Aki
klo 09.20-10.20 Jäsenyritys/-organisaatio esittelyt N kpl. n. (5-7min)
klo 10.20-10.30 Tauko
klo 10.30-11.10 Jäsenyritys/-organisaatio esittelyt N kpl. n. (5-7min)
klo 11.10-11.15 Tilaisuuden lopetus, Erkki

Työryhmä on tarkoitettu Kuopio Healthin jäsenille, mutta mikäli olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta, ota yhteyttä: aki.grohn(at)kuopiohealth.fi

Saapumisohje Panostamolle: Tilat sijaitsevat KPY Novapoliksella (Microkatu 1) L-rakennuksen neljännessä kerroksessa. Helpoimmin löydät paikalle K/L -ovesta. Hissi neljänteen kerrokseen ja lasiovesta oikealle.

Sisäpihalla on maksullista parkkitilaa.