| Kategoria: Uutiset

Yhteistyö astman diagnostiikassa ja hoidon seurannassa tähtää astman hoitopolun vaikuttavaan digitalisointiin.

Digitaalisia hoitoja kroonisiin sairauksiin kehittävä Orla DTx on valinnut keuhkosairauksien diagnostiikkaan ja monitorointiin lääketieteellisiä järjestelmiä kehittävän Medikron spirometrien toimittajaksi. Yhtiöt tekevät tiivistä yhteistyötä laadukkaan diagnostiikan ja hoidon seurannan edistämiseksi keuhkosairauksien hoitopoluilla.

Tavoitteena on hoitopolkujen terveysvaikuttavuuden kasvattaminen laadukkaalla diagnostiikalla ja omahoidossa olevien potilaiden seurannalla ja tuella. Terveydenhuollon ammattilaisten työtä helpotetaan ja tehostetaan tarveperustaisella hoidonohjauksella tukien omahoidon potilaiden hoidonhallintaa ja hoitoon sitoutumista.

Orla digitalisoi kroonisten sairauksien hoitopolkuja parantaen terveysvaikuttavuutta, kustannustehokkuutta ja hoidon laatua. Orla on harvoja yhtiöitä, jotka ovat onnistuneet automatisoimaan hoitopolkuja kestävin terveys- ja kustannushyödyin perusterveydenhuollossa. Orlan palveluita käyttää puolet Suomen julkisista terveydenhuollon tarjoajista ja merkittävät yksityiset toimijat.

Medikro on vuodesta 1977 lähtien palvellut menestyksekkäästi terveydenhuollon ammattilaisia ja edistänyt terveyttä luomalla laadukkaita lääketieteellisiä järjestelmiä keuhkosairauksien diagnostiikkaan ja monitorointiin. Medikro on tunnettu spirometrien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen laadusta ja käytettävyydestä. Medikro on teknologinen edelläkävijä tietokonepohjaisissa spirometreissä ja innovatiivisten ratkaisujen tuomisesta astma- ja COPD-hoitojen parantamiseksi. Medikro palvelee terveydenhuollon ammattilaisia kaikilla merkittävillä kansainvälisillä markkinoilla teknologisten kumppaneien ja jakelijaverkoston kautta.

”Meille Medikron valinta spirometrian toimittajaksi ja yhteistyökumppaniksi oli paras ratkaisu. Medikro® Duo 2-in-1-spirometri astman ja COPD-seulontaan antaa Orlalle parhaan mahdollisen lähtökohdan palvella asiakkaitamme. Laadukkaat ja nopeat spirometriatestit ovat ensiluokkaisen hoidon tärkeimmät elementit, ja laitteen käytettävyys ja kestävyys antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaita korkealla luottamustasolla. Medikron asiantuntemus ja omistautuneisuus spirometrian jatkuvaan kehittämiseen ja laaja kansainvälinen asiantuntijaverkosto keuhkosairauksien osalta antaa meille erinomaisen lähtökohdan tehdä kauaskatseista yhteistyötä.”
Tuomas Mäkynen, toimitusjohtaja, Orla DTx.

”Orlan kanssa solmittu yhteistyö tukee Medikron valittua strategiaa keuhkosairauksien hoitopolkujen kehittäjänä. Digitaaliset ratkaisut koetaan usein kuormittavina lisätyötä aiheuttavina toimintoina. Orla on tehnyt vakuuttavaa työtä Suomessa paitsi digitalisoimalla hoitopolkuja myös tuomalla ennen kaikkea vaikuttavuutta. Ensimmäiset astman digitaalisen hoitopolun vaikuttavuustutkimukset ovat olleet lupaavia. Tässä Orlan asiantuntemus on parhaimmillaan, heillä on kyky tuoda digitalisaation kautta kestäviä terveydenhuollon ratkaisuja.”
Jani Timonen, Tuotejohtaja.

Uutinen on julkaistu Medikron sivuilla 25.1.2024.