| Kategoria: Uutiset

Kuopio Health osuuskunnan tiimi täydentyi viestintäkoordinaattorilla

Uutena viestintäkoordinaattorina aloitti lokakuussa Marja-Terttu Nyman-Lappalainen. Hänellä on aiempaa kokemusta viestinnän, sisällöntuotannon sekä yrityskehityksen parista.

”Olen todella innoissani, päästessäni osaksi Kuopio Healthin tiimiä. Jo nyt olen havainnut, kuinka paljon ekosysteemissämme on ainutlaatuista tutkimusta ja huippuosaavia yrityksiä. Tuon mukanani tapahtuma-alan ja sisällöntuotannon osaamista. Lisäksi minulla on ekonomin tutkinto innovaatiojohtamisen pääaineesta.”

”Olen erityisesti keskittynyt medioittamiseen tarinankerronnan keinoin ja kehittänyt viestintää sähköisissä kanavissa perinteisten lisäksi. Tarinoista ajatellaan joskus, että ne ovat lähinnä lapsille tarkoitettuja kertomuksia. Itse asiassa kohtaamme tarinoita joka päivä uutisten ja vaikkapa sosiaalisen median postausten kautta. Tarinoiden avulla, tietoa voidaan välittää paljon ymmärrettävämmin ja samastuttavammin.”

 

Lisätietoja:
Aki Gröhn, toimitusjohtaja, Kuopio Health Osk.
Puh.+358 50 403 7540, aki.grohn(at)kuopiohealth.fi

 

Kuopio Health Osk. on huhtikuussa 2019 perustettu osuuskunta, joka on sitoutunut edistämään hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. Kuopio Health edistää jäsentensä ja asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja uusia innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.

Kuopio Health toimii avoimen innovaatiotoiminnan mallilla, jossa julkinen sektori, akateeminen maailma, elinkeinoelämä ja loppukäyttäjät yhdessä tuovat uusia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme erinomaista terveydenhuollon osaamista, koulutusta, toimintaympäristön sekä yritysverkoston kotimaisille ja kansainvälisille terveysteknologiayrityksille ja innovaattoreille.