| Kategoria: Ilmiöt, Uutiset

Kuopio Health osuuskunnan tiimi täydentyy, kun toimitusjohtaja Aki Gröhnin kumppanina kehityspäällikön tehtävässä aloittaa 1.1.2020 Marleena Ruutiainen.

Marleena on koulutukseltaan sairaanhoitaja kliinisen työn 10 vuoden kokemuksella. Lisäksi Marleena työstää ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Verkostojohtamisen koulutusohjelmasta. Marleena on aiemmin toiminut Kuopion yliopistollisen sairaalan palveluksessa,  jossa viimeisimpinä lääkintälaitehallinnan kehitystyössä sekä Mikrokirurgiakeskuksen projektikoordinaattorin tehtävissä.

”Tuon Kuopio Health osuuskuntaan käytännönläheistä kokemusta terveydenhuollon arjen toiminnasta sekä verkostoyhteistyöstä.  Verkostojohtamisen ylempi korkeakoulututkinto valmentaa ymmärtämään ja hyödyntämään pohjakoulutuksen ja työkokemuksen näkökulmia laajemmin kehittämistyössä. Omalla toiminnallani haluan tuottaa näkyvyyttä kehitystoimien ympärille ja painottaa verkoston luomisen merkitystä siinä.” , Marleena toteaa.

“Marleena tuo hyvin tarpeellisen lisän Kuopio Healthin toimintaan. Hän ottaa vastuulleen Kuopio Healthin viestinnän ja sen kehittämisen sekä moninaisten tapahtumien järjestämisen. Lisäksi Marleena osallistuu alueellisen verkoston rakentamiseen ja eri kehitystoimenpiteiden eteen päin viemiseen”,  Aki Gröhn kertoo.

Lisätietoja:

Aki Gröhn, toimitusjohtaja, Kuopio Health Osk.

p.+358 50 403 7540, aki.grohn@kuopiohealth.fi