| Kategoria: Uutiset

Tervetuloa mukaan kehittämään ainutlaatuista hyvinvoinnin, elintarvikealan ja terveysteknologian ekosysteemiä!

Etsimme tehokasta ja tulostavoitteista kehityspäällikköä edistämään yritysten kasvu- ja kehitystavoitteita, viestimään alueemme osaamisesta sekä luomaan vaikuttavaa tutkimus- ja kehitystoimintaa yhdessä laajan verkoston kanssa.

Sinulla on jo kokemusta tutkimuslaitosten ja yritysten välisen yhteistyön käytännönläheisestä  kehittämisestä, verkostojen hallinnasta, tapahtumien järjestämisestä ja viestinnästä. Omaat soveltuvan korkeakoulututkinnon ja tunnet alueen osaamisen kärjet ja toimijat. Viestit ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kehityspäällikkönä olet vastuussa tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Kuopio Health -viestinnästä. Osallistut aktiivisesti alueellisen verkoston toimintaan ja käytäntöjen kehittämiseen. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä siitä, että asiat tapahtuvat ajallaan ja järjestyksessä. Osaat pitää langat käsissäsi etkä pelkää ottaa vastuuta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n tulemaan 07.06. mennessä osoitteeseen info@kuopiohealth.fi.

 

Lisätietoja: Aki Gröhn, toimitusjohtaja, puh. 050 403 7540

Kuopio Health Osk. on huhtikuussa 2019 perustettu osuuskunta, joka on sitoutunut edistämään hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. Kuopio Health edistää jäsentensä ja asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.

Kuopio Health toimii avoimen innovaatiotoiminnan mallilla, jossa julkinen sektori, akateeminen maailma, elinkeinoelämä ja loppukäyttäjät yhdessä tuovat uusia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme erinomaista terveydenhuollon osaamista, koulutusta, toimintaympäristön sekä yritysverkoston kotimaisille ja kansainvälisille terveysteknologiayrityksille ja innovaattoreille.