| Kategoria: Uutiset

Tervetuloa mukaan kehittämään ainutlaatuista hyvinvoinnin, elintarvikealan ja terveysteknologian ekosysteemiä!

Etsimme tehokasta ja tulostavoitteista kehityspäällikköä edistämään yritysten kasvu- ja kehitystavoitteita,  luomaan vaikuttavaa tutkimus- ja kehitystoimintaa yhdessä laajan verkoston kanssa sekä kehittämään Savilahdesta Euroopan kiinnostavinta innovaatioympäristöä terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisuille.

Sinulla on vankkaa kokemusta tutkimuslaitosten ja yritysten välisen yhteistyön käytännönläheisestä  kehittämisestä, hankkeistamisesta sekä verkostojen hallinnasta. Omaat soveltuvan korkeakoulututkinnon ja tunnet alueen osaamisen kärjet ja toimijat. Viestit ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Nautit uusien ratkaisujen kehittelystä sekä siitä, että asiat tapahtuvat ajallaan ja järjestyksessä. Osaat pitää langat käsissäsi etkä pelkää ottaa vastuuta. Saat asioita tapahtumaan.

Kehityspäällikkönä vastaat Kuopio Healthin projektitoiminnasta ja sen tuloksellisuudesta. Osallistut aktiivisesti alueellisen verkoston toimintaan ja käytäntöjen kehittämiseen.  Olet mukana alueen muiden toimijoiden kanssa rakentamassa entistä tehokkaampaa yhteistoimintaa eri organisaatioiden välille.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n tulemaan 26.09. mennessä osoitteeseen info@kuopiohealth.fi

Lisätietoja: Aki Gröhn, toimitusjohtaja, puh. 050 403 7540

 

 

Kuopio Health Osk.  on sitoutunut edistämään hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. Kuopio Health edistää jäsentensä ja asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.

Kuopio Health toimii avoimen innovaatiotoiminnan mallilla, jossa julkinen sektori, akateeminen maailma, elinkeinoelämä ja loppukäyttäjät yhdessä tuovat uusia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme erinomaista terveydenhuollon osaamista, koulutusta, toimintaympäristön sekä yritysverkoston kotimaisille ja kansainvälisille terveysteknologiayrityksille ja innovaattoreille.