| Kategoria: Uutiset
HealthTech Top Expert RekryKoulutus toteutetaan sekä Kuopiossa ja Joensuussa syksyllä 2020 – yritys hae mukaan työnantajakumppaniksi!

HealthTech Top Expert RekryKoulutuksen tavoitteena on varmistaa alueen yritysten osaavan työvoiman saatavuutta räätälöidyn tarvelähtöisen koulutuksen avulla sekä yhdistää haastavassa työllisyystilanteessa oleva ja jo riittävän asiantuntijaprofiilin ja kokemuksen omaava hakija mahdollisen tulevan työnantajan kanssa.

HealthTech Top Expert RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen Te-palvelujen ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutus tuo uutta osaamista ja menestyksen avaimia niin koulutettavalle kuin työnantajakumppanille kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen, laadunhallintaan ja regulaatioihin sekä tuotekehitykseen ja kaupallistamiseen. Yhteistyön käynnistämistä tuetaan henkilökohtaisella sparrauksella.

Koulutusta on toteutettu menestyksellä jo vuodesta 2018 alkaen (ensin Hyvinvointialan Huippuosaajaksi -koulutuksen nimellä) jo neljästi:  83 % koulutukseen osallistuneista on tällä hetkellä työsuhteessa. Tutustu tarkemmin koulutuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin tästä.

Tulevat koulutukset:

Suunnitteilla olevat koulutukset 2020/2021:

  • Oulu