Yhteisö
Suomen Biopankkien Osuuskunta – FINBB

Suomen Biopankkien Osuuskunta – FINBB

Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB:n tehtävä on kehittää Suomen terveys- ja biolääketieteellisen tutkimuksen kilpailukykyä tuomalla Suomen biopankkien ja niiden taustaorganisaatioiden tietovarannot tutkijoiden saataville. FINBB:n toiminta luo arvoa sen jäsenille ja omistajille tuottamalla palveluita kansallisella tasolla. FINBB on osuuskuntamuotoinen yritys, jonka omistajiaovat viisi hyvinvointialuetta, HUS, kuusi Suomen suurinta yliopistoa sekä Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos (THL). Jäsenbiopankkeja on kahdeksan. FINBB on toiminut tammikuusta 2020 lähtien eurooppalaisen biopankkiverkosto BBMRI-ERIC:n kansallisena koordinaattorina. Verkoston toiminnassa ovat mukana kaikki Suomen yksitoista biopankkia.

#Biopankki
Yhteisö
Savonia ammattikorkeakoulu

Savonia ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on vahva osaaja Suomen korkeakoulujärjestelmässä, jonka toiminta edistää Pohjois-Savon ja Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta.

#koulutus #livinglab #testauspalvelut
Yhteisö
Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue on Pohjois-Savon maakunnan kattava hyvinvointialue. PSHVA toimii 19 kunnan tai kaupungin alueella Pohjois-Savossa: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä. Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) tarjoaa erikoissairaanhoitoa myös Pohjois-Savon ulkopuolelta tuleville potilaille. KYS vastaa noin miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidosta Itä- ja Keski-Suomessa.

#hyvinvointiteknologia #lääketiede #livinglab #terveysmatkailu #tutkimus
Yhteisö
Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki

Kuopio on Itä-Suomen keskus ja yksi dynaamisimmista kärkikaupungeista Suomessa asuntorakentamisen, vetovoimaisuuden, työpaikkojen ja väestönkasvun osalta.

#businesskuopio #investin #livinglab
Yhteisö
Kuopion alueen kauppakamari

Kuopion alueen kauppakamari

Kuopion alueen kauppakamari auttaa yrityksiä menestymään Pohjois-Savossa. Teemme vaikutustyötä yritysten puolesta, koulutamme ja tuotamme jäsenistölle palveluita mm. kasvuun, kansainvälistymiseen ja verkostoitumiseen.

#startup #yrityspalvelut
Yhteisö
Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on kansainvälisesti tunnettu ja yhteiskunnallisesti vaikuttava toimija. Itä-Suomen yliopiston tutkijat, muut asiantuntijat ja opiskelijat tuovat osaamistaan ekosysteemiin tieteen avoimuuden ja vaikuttavuuden periaatteella.

#koulutus #monialainen #testauspalvelut #tutkimus #vaikuttavuus