Yritys
Pfizer

Pfizer

Pfizer on yksi maailman johtavista lääkeyrityksistä ja alkuperäislääkkeiden ja -rokotteiden valmistajista. Toimintamme ydintä on tutkimus ja tuotekehitys. Haluamme luoda uusilla lääke- ja rokoteinnovaatioilla parempaa terveyttä kaikkialla maailmassa. Breakthroughs that change patients’ lives.

#lääkkeet #tuotekehitys #tutkimus
Yritys
VTT

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on yli 75 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat. VTT – beyond the obvious

#Innovation #tutkimus
Yhteisö
Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialue on Pohjois-Savon maakunnan kattava hyvinvointialue. PSHVA toimii 19 kunnan tai kaupungin alueella Pohjois-Savossa: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä. Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) tarjoaa erikoissairaanhoitoa myös Pohjois-Savon ulkopuolelta tuleville potilaille. KYS vastaa noin miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidosta Itä- ja Keski-Suomessa.

#hyvinvointiteknologia #lääketiede #livinglab #terveysmatkailu #tutkimus
Yhteisö
Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on kansainvälisesti tunnettu ja yhteiskunnallisesti vaikuttava toimija. Itä-Suomen yliopiston tutkijat, muut asiantuntijat ja opiskelijat tuovat osaamistaan ekosysteemiin tieteen avoimuuden ja vaikuttavuuden periaatteella.

#koulutus #monialainen #testauspalvelut #tutkimus #vaikuttavuus