Yritys
Sonai Health Oy

Sonai Health Oy

Me Sonailla mullistamme sydändiagnostiikan tuomalla uusimman teknologian perusterveydenhuoltoon. Kompakti ja käyttäjäystävällinen laitteemme yhdistää useita teknologioita, ja sitä voivat käyttää sairaanhoitajat tai lääkärit. Nopealla ja tarkalla mittauksella tiedot tallennetaan ja analysoidaan turvallisesti pilvessä, hyödyntäen kehittyneitä tekoälyominaisuuksia sydänsairauksien kattavaan arviointiin, ensimmäisten tapaamisten aikana. Ratkaisumme parantaa auskultoinnin tarkkuutta, standardoi arviointiprosessin ja auttaa lääkäreitä määrittämään potilailleen parhaan hoitomuodon.

#sydändiagnostiikka #terveysteknologia
Yritys
Wellpro Impact Solutions Oy

Wellpro Impact Solutions Oy

Wellpro on erikoistunut muisti- ja aivoterveyden sairastumisriskien seulontaan sekä terveen ikääntymisen aktivointiin pienten tekojen avulla. Erikoisalaamme ovat muisti- ja aivoterveyden ylläpitämiseen ja edistämiseen liittyvien älyteknologiaa hyödyntävien ohjelmistoratkaisujen kehittäminen, ylläpito sekä toteutus.

#data-analytiikka #terveysteknologia
Yritys
RNatives Oy

RNatives Oy

RNatives is a platform company utilizing the novel biology of nuclear microRNAs to modulate gene expression of desired target genes.

#innovaatio #terveysteknologia
Yritys
Marginum Oy

Marginum Oy

Marginum on yliopistolähtöinen terveysteknologia-alan startup, joka kehittää fluoresenssiin pohjautuvia kudostunnistusjärjestelmiä. Yhtiön ratkaisut parantavat syöpäsolujen havaitsemista uudenkaltaisten datavetoisten tekniikoiden avulla. Huippututkimuksesta johdetuilla tuotteillaan se edistää kirurgista suorituskykyä ja terveydenhuollon kustannustehokkuutta. Yhtiön poikkitieteellinen tiimi tekee läheistä yhteistyötä alan akateemisten, kliinisten ja teollisten kumppaneiden kanssa varmistaakseen ratkaisujensa kliinisen yhteensopivuuden.

#kirurgia #terveysteknologia
Yritys
Adamant Health Oy

Adamant Health Oy

Adamant Health’s unique technology to analyse Parkinson’s disease symptoms is based on over 15 years of academic research at the University of Eastern Finland. With the technology, the clinician have several days detailed visibility to the patient’s symptoms and is able to optimise the treatment accordingly. Pharma companies benefit from the objective and long-term RW data in their clinical and post market studies and can utilise it as complementary diagnostics tool for personalised medication.

#analytiikka #diagnostiikka #terveysteknologia
Yritys
Medikro Oy

Medikro Oy

Medikro Oy on lääketieteellisiä järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva teknologiayritys. Yrityksen päätuotteita ovat astman ja keuhkoahtaumataudin (COPD), seulonnassa, diagnosoinnissa ja seurannassa käytettävät spirometrit.

#spirometria #terveysteknologia
Yritys
Heart2Save

Heart2Save

Kuopiolainen terveysteknologia-alan start-up, jonka kunnianhimoisena visiona on tunnistaa vaaralliset ja vaarattomat rytmihäiriöt helposti missä vain, milloin vain ja siten ehkäistä rytmihäiriöistä tulevia vakavia komplikaatioita.

#EKG #terveysteknologia
Yritys
BIOPOTENTIAL Oy Ltd

BIOPOTENTIAL Oy Ltd

EKG-amplitudin muutoksia mittaamalla BIOPOTENTIAL Oy Ltd pyrkii antamaan yksilöille tietoa sydän- ja verisuonijärjestelmän tilasta, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä elämäntavoista ja lääkehoidoista, jotka voivat auttaa hidastamaan tai jopa kääntämään ikääntymisprosessia. Yhtiön tutkimus- ja kehitystyö keskittyy löytämään uusia ja innovatiivisia tapoja parantaa sydän- ja verisuoniterveyttä ja ehkäistä sairauksia, jotta ihmiset voivat elää pidempään ja terveellisempää elämää.

#biopotential #EKG #terveysteknologia