| Kategoria: Uutiset

Oletko hyvinvoinnin, liikunnan tai terveyden alan kasvuyrittäjä, joka tähtää kansainvälisille markkinoille? Tarvitsetko rahoitusta ja sparrausta liiketoiminnan kasvattamiseen ja skaalaamiseen?

International Venture Academy 2021 on investoriohjelma kasvuyrityksille, jotka haluavat tutustua eurooppalaisiin enkelisijoittajiin ja etsivät rahoitusta kasvulleen. Ohjelman aikana yritykset saavat myös henkilökohtaista sparrausta ja ohjausta oman kasvusuunnitelman terävöittämiseen, tarjoaman kehittämiseen ja verkostoja kansainvälisille markkinoille. Parhaiten ohjelma toimii yrityksille, joilla on olemassa tuote tai palvelu kansainvälisille markkinoille sekä yrityksille, jotka ovat hakemassa ulkopuolista rahoitusta kasvulleen.

Tänä vuonna ohjelman teemana on Smart Health eli kuinka hyödyntää datan ja tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet terveyden ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Ohjelma on osallistujille maksuton, mutta se edellyttää vahvaa sitoutumista noin puolen vuoden mittaiselle taipaleelle. Ohjelma järjestetään englanniksi.

Haku ohjelmaan päättyy 31.3. Hakijoiden joukosta valitaan 12 yritystä mukaan varsinaiseen ohjelmaan.

Ohjelman järjestävät yhteistyössä eurooppalaisen sijoittajajärjestön EBAN:in jäsenet Business Jyväskylä, Sophia Business Angels Network (FiBAN), Finnish Business Angels Network (SBA) sekä Catalonian Business Angels Network (BANC)

LUE LISÄÄ