| Kategoria: Uutiset

Hae mukaan Draft-ohjelmaan Pohjois-Savossa.

Jos olet ensimmäistä kertaa hakemassa Draft-ohjelmaan, tulee sinun hakea Draftin ensimmäiseen vaiheeseen. Jos olet jo käynyt hyväksytysti läpi Draftin ensimmäisen vaiheen, voit hakea mukaan Draftin toiseen vaiheeseen.

Seuraava haku päättyy 23.4.2024.

Voit hakea Draft Program®  -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Jos tulet valituksi Draft-ohjelmaan, pääset 4 kuukauden mittaiselle valmennusjaksolle, jonka aikana sinua auttavat Draft-ohjelman eri alojen asiantuntijat. Tutustut ja verkostoidut muiden alkavien yrittäjien kanssa. Saat rahoitusta. 1. vaiheessa 1000 EUR. Jos tulet ensimmäisen vaiheen jälkeen valituksi jatkovaiheeseen on lisärahoitus 3000 EUR. Saat näkyvyyttä omalle uudelle alkavalle yritystoiminnallesi.

Muista ennen kuin haet:

Toiminnan on tähdättävä kasvavaan ja uudella tavalla tehtävään liiketoimintaan.

Voit hakea Draft Program® -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Kuopion kaupungin haussa hakijan pitää olla Kuopiosta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Kuopion kaupungin rahoitusta haettaessa yrityksen tai perustettavan yrityksen kotipaikka on Kuopiossa – muiden hakujen osalta Pohjois-Savossa.

Draft ohjelmaan ei voida valita tiimejä, jotka kehittävät tuotetta tai palvelua yritykselle, jolla on liikevaihtoa. Poikkeus tästä säännöstä on opiskelijoiden harjoitusyritykset (NYT-yritykset ja osuuskunnat). Draftin 2. vaiheen haussa hakijalla voi olla liikevaihtoa.

Tiimin jäsenet voivat olla jäsenenä vain yhdessä hakijatiimissä. Draft-ohjelmaan voi hakea kerrallaan joko Pohjois-Savon tai Joensuun hausta.

Lue lisää