| Kategoria: Uutiset

Ilmoittaudu 30.9.19 pidettävään maksuttomaan “Grindery feat. Vaikuttavuuden tutkimus” -tapahtumaan. Ilmoittautuminen on auki 16.9 asti ja sparrauksia on rajoitettu määrä:

https://my.surveypal.com/Grindery-feat-Vaikuttavuuden-tutkimus

Itä-Suomen yliopisto ja Kuopio Living Lab järjestävät yhdessä “Grindery feat. Vaikuttavuuden tutkimus” -tilaisuuden alueen yrityksille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäiseen yhteiseen tilaisuuteemme 30.9. klo 14:30-17. Paikkana Itä-Suomen yliopisto, Yliopistonranta 1 E, Snellmania, tila SN202,  Kuopio.

Alustava ohjelma:

14:30-14:40 Alkusanat ja iltapäivän ohjelma, Jouko Miettinen, projektipäällikkö

14:40-15:10 Vaikuttavuuden talo ja tutkimus, Tomi Mäki-Opas, tutkimusjohtaja

15:10-15:15 Alkuinfo sparraukseen, Merita Kaunisto, projektikoordinaattori

15:15-17 Sparraukset (á 45 min)

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yrityksille esiin Itä-Suomen yliopiston Vaikuttavuuden taloa ja sen tuomia mahdollisuuksia tutkimusyhteistyön osalta sekä keskittää yritysten tarvitsemia konsultaatioita tähän tapahtumaan. Yrityksen edustajana sinulla on mahdollisuus varata 45 minuutin one-to-one sparraus-/keskusteluaika Itä-Suomen yliopiston edustajien ja Kuopio Living Lab-koordinaattoreiden kanssa.

Voit saada siis yhteensä kaksi aikaa Itä-Suomen yliopiston edustajien ja Living Lab koordinaattoreiden sparrauksiin (á 45min).  Asiantuntijoiden kanssa voit keskustella vaikuttavuustutkimuksen toteuttamisen mahdollisuuksista ja sen tuottamista hyödyistä.