| Kategoria: Ilmiöt, Uutiset


Tervetuloa mukaan kehittämään ainutlaatuista hyvinvoinnin, elintarvikealan ja terveysteknologian ekosysteemiä!

Etsimme tehokasta ja tulostavoitteista kehityspäällikköä kehittämään ja viestimään alueemme osaamista, edistämään yritysten kasvu- ja kehitystavoitteita sekä luomaan vaikuttavaa tutkimustoimintaa yhdessä laajan verkoston kanssa.

Sinulla on jo kokemusta tutkimuslaitosten ja yritysten välisen yhteistyön käytännönläheisestä kehittämisestä, verkostojen hallinnasta, tapahtumien järjestämisestä ja viestinnästä. Omaat soveltuvan korkeakoulututkinnon, sinulla on kokemusta tutkimus- tai kehitysprojekteista ja tunnet alueen osaamisen kärjet ja toimijat hyvin. Viestit ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kehityspäällikkönä olet vastuussa tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Kuopio Health -viestinnästä. Osallistut aktiivisesti alueellisen verkoston toimintaan ja käytännön kehittämiseen. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä siitä, että asiat tapahtuvat ajallaan ja järjestyksessä. Osaat pitää langat käsissäsi etkä pelkää ottaa vastuuta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n tulemaan 14.10. mennessä osoitteeseen info@kuopiohealth.fi.

Lisätietoja: Aki Gröhn, toimitusjohtaja, puh. 050 403 7540

Kuopio Health Osk. on huhtikuussa 2019 perustettu osuuskunta, joka on sitoutunut edistämään hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta. Kuopio Health edistää jäsentensä ja asiakkaiden tarpeista lähtevää kehitystä, tutkimusta ja uusia innovaatioita sekä toimii alustana uusille tuotteille ja palveluille.
Kuopio Health toimii avoimen innovaatiotoiminnan mallilla, jossa julkinen sektori, akateeminen maailma, elinkeinoelämä ja loppukäyttäjät yhdessä tuovat uusia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme erinomaista terveydenhuollon osaamista, koulutusta, toimintaympäristön sekä yritysverkoston kotimaisille ja kansainvälisille terveysteknologiayrityksille ja innovaattoreille.