Paikka: Düsseldorf, Saksa Päivämäärä: 11.11.2024 - 14.11.2024 Kotisivu: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2024/saksa-suomi-yhteiset-innovaatioprojektit-ja-rahoitus-aloita-yhteistyokumppanin-etsinta-medica-messuilla

Business Finland rahoittaa suomalaisyrityksiä ja saksalaisosallistujia rahoitetaan ZIM-ohjelmasta (Zentrale Innovationsprogramm Mittelstand)

Business Finlandin ja saksalaisen ZIM-ohjelman yhteishaun tavoitteena on käynnistää pienten ja keskisuurten yritysten välisiä markkinaläheisiä innovaatioprojekteja. Haku aukeaa taas ensi vuonna 2025 ja nyt järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia yrityksille, jotta he löytävät sopivat yhteistyökumppanit.

Uutta: Rahoitusmuoto on myös Suomessa avustusmuotoista.

Haun projekti-ideat lähtevät yritysten omista tarpeista ja tällä kertaa fokuksena on terveydenhuollon digitalisaatio ja valmistava teollisuus. Projekteissa kehitetään kilpailukykyisiä innovatiivisia tuotteita, palveluja ja prosesseja. Yhteisprojekteissa tulee olla yksi merkittävästi hankkeeseen panostava pk-yritysosallistuja sekä Suomesta että Saksasta.

Hakuun liittyen tarjoamme mahdollisuuden osallistua matchmaking-tilaisuuteen Medica 24 messujen yhteydessä Düsseldorfissa.

Lähde mukaan Medica24-messuille verkostoitumaan ja löytämään yhteistyökumppanit hankkeelle. Ohessa linkki Medican matchmaking-tilaisuuteen, jossa mekin olemme läsnä EEN-verkoston kautta. Ilmoittautuminen matchmaking-tilaisuuteen.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kuva: Business Finland