Paikka: Maria 01, the Shortcut (Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki) Järjestäjä: Business Kuopio/Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke* yhteistyössä Kasve Oy:n kanssa. Yhteistyökumppaneina toimivat myös Kuopio Health, Kuopion alueen kauppakamari ja KPY Novapolis. Päivämäärä: 16.11.2022 Aika: 17:00 - 20:00 Kotisivu: https://www.businesskuopio.fi/tapahtumat/kuopio-goes-slush-2022/

Kuopio Goes Slush tulee taas! Jo neljättä kertaa järjestettävä Slushin oheistapahtuma 16.11.2022 tuo yhteen yritykset, osaajat, asiakkaat ja sijoittajat. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Future Food Tech. Tapahtumapaikkana Helsingin Maria 01 startup -kampusalue.

Tapahtumassa verkostoidutaan startup-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja liiketoiminnan kehittämisen merkeissä.  Tapahtuman ohjelma rakentuu mielenkiintoisten kansainvälisten ja kotimaisten sijoittaja- ja yrityspuheenvuorojen, kiinnostavien startupien ja verkostoitumisen ympärille.

Tapahtumassa on esillä ja maistiaisia tarjoamassa Kuopion alueen elintarvikealan startupeja. Tuotteitaan esittelevät Ketoinen, RPS Brewing ja Komero Food.