Paikka: Online/YouTube Järjestäjä: European Innovation Council (EIC) Päivämäärä: 16.01.2024 Aika: 08:30 - 13:15 Kotisivu: https://eic.ec.europa.eu/events/save-date-european-innovation-council-accelerator-challenges-work-programme-2024-online-info-day-2024-01-16_en

Deep tech -taustaisille pk-yrityksille suunnatussa infotilaisuudessa Euroopan komissio esittelee v. 2024 avautuvat EIC Accelerator Challenges -rahoitushaut. Yhden projektin rahoitus voi olla enintään 2,5 milj. euroa. Kannattaa tulla hakemaan lisätietoa, mitä on tulossa ja miten onnistua hauissa!

Euroopan Innovaationeuvoston EIC:n (European Innovation Council) Accelerator-rahoitus on tarkoitettu voimakasta kansainvälistä kasvua hakeville pk-yrityksille, joiden innovaatiotausta on ensisijaisesti deep tech -tutkimuksessa.

Rahoitus on suunnattu ennen varsinaista kaupallistamisvaihetta tapahtuvaan uusien, innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen testaukseen, validointiin, pilotointiin ja skaalaukseen. Yritykset voivat hakea projekteilleen avustusrahoitusta ennalta määritellyille aiheille temaattisista Challenge-hauista. Yhden projektin rahoitus voi olla enintään 2,5 milj. euroa.

Lue lisää EIC-rahoituksesta Business Finlandin EIC-teemasivulta.