Paikka: Zoom Järjestäjä: USBIMED, Solita Oy & Tikkasec Oy Päivämäärä: 6.9.2022 - 7.9.2022 Kotisivu: https://express.adobe.com/page/U5qsVg6QAayNv/

USBIMED, Solita Oy sekä Tikkasec Oy järjestävät yhteistyönä ajankohtaisen koulutuksen ’Lääkinnälliset ohjelmistot ja tietoturva 2022 – mitä vaaditaan ja miten käytännössä toimitaan?’ syyskuussa 2022.

Koulutuksessa perehdytään lääkinnällisten ohjelmistojen tietoturvavaatimuksiin käytännönläheisesti. Ensimmäisenä iltapäivänä aloitetaan lääkinnällisiä laitteita koskettavan EU asetuksen MDR 2017/745 ajankohtaiskatsauksella erityisesti ohjelmistojen ja tietoturvan sekä kytkeytyvien standardien ja ohjeiden näkökulmasta. Tämän jälkeen syvennytään käytännönläheisesti lääkinnällisten ohjelmistojen tietoturvaan valmistajien kannalta katsoen. Toisena iltapäivänä perehdytään sosiaali- ja terveysalan hankintojen näkökulmasta tietoturva- ja tietosuojavaatimusten listaan, joka kehitettiin Kyber-Terveys hankkeessa.

Päivämäärä ja aika: Tiistai 6.9.2022 sekä Keskiviikko 7.9.2022 klo 12:00-16:15.

Paikka: Zoom (online)

Koulutus on suunnattu lääkinnällisten laitteiden (ml. ohjelmistot) valmistajille (yritykset) sekä alihankkijoille. Koulutuksesta hyötyvät myös terveydenhuollon yksiköiden (valmistajan rooli) ja T&K -hankkeiden edustajat, jotka osallistuvat tai tulevat osallistumaan lääkinnällisten ohjelmistojen ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

LUE LISÄÄ